De opbouw van de lessen was voor mij heel logisch. Ik vond de leerstof makkelijk leesbaar en goed toe te passen in de praktijk. Petra’s feedback is fijn en opbouwend. Je hebt uiteindelijk hele concrete teksten die je zo kunt gebruiken voor je eigen website, super!

Jenny Kaandorp
Jenny's Ambachtswinkel

Helemaal blij met de Quickscan die ik bij Studio Schrijf besteld heb. Na een week kreeg ik een pareltje in mijn mailbox. Na veel zoeken naar mensen/bedrijven die me kunnen helpen met praktische tips, goede handvatten etc ben ik bij Petra aan het juiste adres gekomen! Echt een aanrader voor alle (startende) ondernemers! Dank je Petra voor je eerlijkheid in je Quickscan!

Henja Post
Garenwinkel Henja

Ze denkt op een fijne manier met je mee over je teksten. Ze is doortastend, inlevend, vakkundig en enthousiast. Petra corrigeert de teksten van mijn creatieve community: Magie van Naald en Draad. Een super soepele samenwerking. Ik zou Petra van harte bij je aan willen bevelen! read more

Mirjam Peppelman
PersoonLEUK | Magie van Naald en Draad

Tijdens de laatste bijeenkomst van de cursus vertelde ik trots dat ik klanten had! Niet alleen de vrienden en familie die eerder ook wel iets kochten, maar mensen die ik niet kende. Mensen die mijn teksten lazen, zich aangesproken voelden en doorklikten. Ik heb tijdens de schrijfcursus van Petra vaardigheden geleerd waar ik de rest van mijn leven baat bij heb én ik heb de kosten van de cursus er al uit omdat mijn omzet zo gestegen is! read more

Jouw enthousiasme & inzet raken me, jouw creativiteit vind ik te gek, je betrokkenheid bij de mensen om je heen vind ik prachtig. Je bent gewoon een lief en mooi mens en ik ben heel blij dat ik je heb leren kennen.

Tineke Blokzijl
Business Coach voor eigen-wijze introverte vrouwelijke ondernemers

Ik ben nog steeds ontzettend blij met de Quickscan die Petra voor mijn website uitvoerde. Haar tips waren helder en hebben me meer inzicht gegeven in hoe mijn webwinkel overkomt op klanten, met overzichtelijke ideeën voor aanpassingen. Niet alleen voor nu, maar het rapport kan ik blijven toepassen. Een hele stap vooruit voor mij, dankjewel! read more

Laurien van de Rijt
Laurelinde Sieraden

Petra gaf me zoveel tips over mijn webteksten én het uiterlijk ervan. De weken na haar advies ben ik stap voor stap de tips op gaan volgen en nu is mijn website mijn trots. Het straalt precies uit waar ik voor sta. Zonder de hulp van Petra had ik nooit zulke pakkende teksten kunnen schrijven!

Evelyn Prins
Fotografe & imperfectie coach Onbeperkt Puur