Bloggen. Je weet dat het goed is voor je bedrijf. Je wilt wel heel graag, maar je hebt moeite met het krijgen van inspiratie, het vertalen van ideeën naar blogcontent of het vinden van verhalen en het volhouden van een blogritme. 
En dan nog álles er omheen? Kan dat niet makkelijker? Ja, dat kan!

 

Hoe fijn zou het zijn als …

 • je elke week begint met een verse dosis blog-inspiratie in je mailbox?
 • je een handreiking hebt voor het maken en volgen van je eigen blogplanning?
 • je weer nieuwe energie krijgt door het bloggen?
 • je nieuwe waardevolle volgers krijgt?
 • je door te bloggen een klik krijgt met de juiste klanten?
 • je veel meer tijd overhoudt voor de dingen waar je superblij van word?

 

Voor wie is ‘52 weken bloggen’?

Enthousiaste vrouwelijke ondernemers. Zowel beginnend als gevorderd.

 

Wat krijg je?

 • 52 weken bloginspiratie
  Elke week een blogtip, oefening, onderwerpidee, informatie, inspiratie of advies in je mailbox. Je krijgt handige inzichten en praktische tips, workflows en tools. Plus alle ruimte om daarmee te oefenen, spelen en experimenteren.

 

 • Besloten Bloggersclub
  Je wordt lid van onze besloten Bloggersclub ’52 weken bloggen’. Dé plek voor extra support en inspiratie. Een fijne, gezellige plek met mede-bloggende-ondernemers, waar je altijd terecht kunt met je vragen en struikels. Superwaardevol. Gewoon via Facebook.

 

 • Digitale blogkalender 2018
  Met ruimte voor het plannen van je blogs. Het schrijven, publiceren, maar ook waarin je (werk)titels, onderwerpen/categorieën etc. kwijt kunt.

 

Wie is Petra?

Expert in persoonlijk bloggen voor je bedrijf en het schrijven van pakkende webteksten. Ik help zelfstandig ondernemers en creatieven bij het neerzetten van online teksten die lezers raken en tot klant maken. Het is elke keer weer een feestje als mijn klanten daardoor hun doelen bereiken.

Ik ben een wandelende woordenwinkel, vol inspiratie. Aan ideeën heb ik nooit gebrek. Tijd daarentegen… Ik had nooit genoeg tijd om al mijn creatieve ideeën en inspiratie uit te voeren. Dat maakte me onrustig. Er was zoveel moois om te maken, te schrijven, te fotograferen en te delen. Zoveel verhalen te vertellen. Dat kan ik onmogelijk in één leven alleen doen.

Toen kreeg ik een nieuw idee! Wat als ik mijn ideeën, inspiratie én kennis nou eens zou delen met anderen. Zodat de ideeën niet verloren gaan, en anderen ook kunnen profiteren van mijn ‘anders denken’. Zeker omdat me zo vaak wordt gevraagd door mensen: hoe doe je dat nou? Elke keer een nieuw blogartikel verzinnen? Dat langere tijd volhouden en steeds weer vernieuwend zijn? Ik toetste mijn idee met een paar dierbare klanten en vriendinnen die ook ondernemer zijn.

Het jaarprogramma ’52 weken bloggen’ was geboren. Ik heb er heel veel zin in, jij ook?

 

Voor wie?

’52 weken bloggen’ is speciaal voor enthousiaste vrouwelijke ondernemers.

 

Wanneer?

Een heel jaar lang in 2018. Elke week een mail. Elke week een blog. Dagelijks support in de Bloggersclub. De eerste inspiratiemail is op 1 januari verstuurd. Maar je kunt nog steeds meedoen! Stap je later in, omdat je deze pagina nu pas leest? Dan krijg je met een inlog toegang tot de online leeromgeving, waar je alle inspiratiemails en opdrachten altijd kunt nalezen.

 

Hoeveel?

Je krijgt wekelijkse inspiratiemails en oefeningen voor je blog (52 stuks in totaal), je wordt lid van de besloten Bloggersclub, je mag alles vragen wat je maar wilt en krijgt liefdevolle support. Dat alles voor een eenmalige investering van 50 euro (exclusief btw).

 

Yes! Ik doe mee!