Leren schrijven

Jij volgt je eigen(wijze) pad en wilt graag zélf pakkende online teksten leren schrijven. Je wilt je vrij voelen om te creëren, onafhankelijk van de agenda van je tekstschrijver. Direct je ideeën leren verwoorden in teksten die raken en bezoekers tot klant maken.

Dat kan! Ik help je hier graag bij. Kies hieronder uit het aanbod wat bij jou past.

e-book seo schrijven website

E-book: SEO Schrijven voor creatieve ondernemers

Je hoort het zó vaak… denk aan de ‘SEO’ als je een website of blog maakt. Wees je bewust van SEO als je online teksten gaat schrijven. Maar… ondertussen zie jij door de bomen het bos niet meer. Wat is SEO nou precies? En wat moet je er mee als creatieve ondernemer of kunstenaar? In dit e-book deel ik mijn kennis en inzichten met jou op het gebied van SEO-schrijven.

Ik leg je in begrijpelijke taal uit wat SEO precies is en hoe je het makkelijk zelf kunt toepassen op jouw website of blog. Mét handig stappenplan!

STARTCURSUS_SEPTEMBER2018

Cursus: 'Schrijf pakkende online teksten'

Wil jij graag leren hoe je zelf pakkende online teksten kunt schrijven? Teksten die moeiteloos uit je pen vloeien, omdat je weet en voelt wie je bent, waar je voor staat en wat je wilt bereiken. Omdat je vóelt welke woorden je moet gebruiken. Ik help je graag om dit helder te krijgen en bied je met deze schrijftraining mijn unieke stap-voor-stap methode aan.

SITE_20170511_1op1samenwerken

1 op 1 Samenwerken?

Zoek je iemand die met je meedenkt? Over je webteksten, je blog, nieuwsbrief of social media updates? Over hoe je je bedrijf, je producten/diensten en jezelf online neerzet in pakkende teksten die de juiste mensen aanspreken?

Ik vind het ontzettend leuk om met je te sparren. Met je mee te denken en mijn kennis met je te delen. Dit kan online, maar ook terwijl ik met de laptop naast je aan tafel zit.