Samen schrijven

WEBSITE_20170214_schrijfcafe_thee_taart_teksten

Schrijfcafé voor ondernemers

Kom jij er ook steeds maar niet aan toe om te schrijven? Je webteksten te (her)schrijven, of je blogartikelen? Wil je wel nieuwsbrieven sturen, maar komt het er steeds niet van? Kom naar het Schrijfcafé! Gun jezelf de tijd om in een afgebakend blok te schrijven, mét professionele hulp van je persoonlijke schrijfcoach aan tafelIk kijk en denk graag met je mee over de beste tekst. Het Schrijfcafé voor creatieve ondernemers is laagdrempelig, ontspannen en gezellig. Geen gedoe, geen poespas, gewoon lekker samen schrijven (onder het genot van koffie/thee & taart.) Zie ik jou op één van de onderstaande dagen? Ik heb er zin in!

SITE_20170511_1op1samenwerken

1-op-1 Samenwerken?

Zoek je iemand die met je meedenkt? Over je webteksten, je blog, nieuwsbrief of social media updates? Over hoe je je bedrijf, je producten/diensten en jezelf online neerzet in pakkende teksten die de juiste mensen aanspreken?

Ik vind het ontzettend leuk om met je te sparren. Met je mee te denken en mijn kennis met je te delen. Dit kan online, maar ook terwijl ik met de laptop naast je aan tafel zit.

SITE_201700126_Nakijkservice

Nakijkservice

Schrijf jij regelmatig een tekst die je graag even wilt laten checken door een derde? Om te weten of je boodschap wel écht overkomt, of je de juiste woorden gebruikt, er geen gekke taalfouten of typefouten in staan? Of de zinsbouw en structuur zorgen voor een lekker lezende tekst?  Speciaal voor jou bied ik daarvoor ‘De Nakijkservice’.