Wil jij je webteksten, blogs, nieuwsbrieven en social media updates nu eindelijk goed aanpakken? Ik leer je graag hoe je pakkende online teksten kunt schrijven. Ik leer je écht goed te verwoorden en met enthousiasme over te brengen wat je wilt vertellen. Je leert alles in lekker lezende teksten te gieten. Je leert communiceren vanuit jouw eigen basis, vanuit je hart. Op een manier die mensen raakt. Zo kun je bijdragen aan het geluk van je klant, en tegelijk aan je eigen dromen werken. Zo maken we de wereld samen een beetje mooier.

GRATIS COMMUNITY:
‘De Online Schrijfclub’

Meld je GRATIS aan voor  ‘De Online Schrijfclub’, speciaal voor creatieve ondernemers. In deze online schrijfclub (een waardevolle besloten community), plaats ik inspiratie, schrijfopdrachten, tips & trucs speciaal voor jou als creatieve ondernemer, om zelf betere teksten te leren schrijven voor je website, shop, blog, nieuwsbrief of social media. Hier kan en mag je al je vragen stellen, je frustraties met het verwoorden van wat je precies wilt zeggen, vragen over marketing / promotie, meer klanten krijgen etc.
Ik ben aanwezig om je tips en feedback te geven en met je mee te denken.

En ook onderling is dit een waardevol netwerk van creatieve ondernemers die elkaar graag verder helpen. Let’s connect!

YES! Ik word gratis lid!

CURSUS:
‘Begin met Bloggen’

In februari deden er meer dan 100 mensen mee aan de challenge ‘Begin met Bloggen’ die ik organiseerde speciaal voor creatieve ondernemers. De aanleiding was dat ik mijn eigen blog weer nieuw leven inblies na 13 jaar. Om dit te vieren en sámen te (her)starten gaf ik info, tips, inspiratie en opdrachten. Er was ook een Facebookgroep voor de deelnemers, om te delen en vragen te stellen. Alles voor een vliegende (her)start van je blog!Heb je de blogchallenge gemist? Geen nood! De challenge komt eind april beschikbaar als online blogcursus mét persoonlijke begeleiding en feedback op maat. Lijkt jou dit ook leuk om mee te doen? Schrijf je hieronder in en je krijgt het als eerste te horen als je je weer kunt inschrijven.

Mail me als de cursus beschikbaar is.

1-OP-1:
VIP Schrijfcoaching

Heb je behoefte aan meer en intensieve 1-op-1 begeleiding bij het schrijven van je online teksten? Bij het leren verwoorden van je boodschap? Bij het vertellen van je verhaal? Heb je specifieke vragen, werk je liever niet in een groep om wat voor reden dan ook, en vind je het fijn om een persoonlijke schrijfcoach te hebben? Je cheerleader en sparringspartner. Ik ben toegankelijk, spontaan & creatief. Ik ben een wandelende woordenwinkel, luisterend oor en brainstormbrein. Ik ben gek op nieuwe ideeën verzinnen, samen uitwerken en overzicht scheppen in die gezellige creatieve chaos. Ik help je graag 1-op-1 verder met jouw uitdaging op het gebied van schrijven & online communicatie.

Plan je kennismaking in

Wil je gratis blogartikelen ontvangen én updates over nieuwe workshops, meetings en producten?

* verplicht