Jij bent bijzonder. Een creatief mens vol passie en enthousiasme. Je bent een ondernemer met een missie. Groot, of juist klein (ook die mogen er zijn.)

Hoe dan ook, ik ben blij dat je hier bent. Je wilt je eigen online teksten leren schrijven. Zodat je één keer investeert en daar keer op keer zelf mee aan de slag kunt.

Want jij hebt een mooi verhaal te vertellen. Jouw unieke verhaal. Jouw kennis, inspiratie & inzichten te delen. Om jouw klanten verder te helpen.

Je wilt je verhaal schrijven voor je website, je blog en social media.

Op je eigen(wijze) manier.
Teksten vol passie.
Teksten vol enthousiasme.
Teksten met hart & ziel.

Zodat jouw boodschap écht overkomt én binnenkomt.
Zodat je mensen kunt raken & tot klant maken, we zo elkaar helpen,
én samen de wereld een beetje mooier kunnen maken.

Kijk hieronder wat de mogelijkheden zijn:

GRATIS COMMUNITY:
‘De Online Schrijfclub’

Meld je GRATIS aan voor  ‘De Online Schrijfclub’, speciaal voor creatieve ondernemers. In deze online schrijfclub (een waardevolle besloten community), plaats ik inspiratie, schrijfopdrachten, tips & trucs speciaal voor jou als creatieve ondernemer, om zelf betere teksten te leren schrijven voor je website, shop, blog, nieuwsbrief of social media. Hier kan en mag je al je vragen stellen, je frustraties met het verwoorden van wat je precies wilt zeggen, vragen over marketing / promotie, meer klanten krijgen etc.
Ik ben aanwezig om je tips en feedback te geven en met je mee te denken.

En ook onderling is dit een waardevol netwerk van creatieve ondernemers die elkaar graag verder helpen. Let’s connect!

YES! Ik word gratis lid!

Schrijfcafé Zeewolde

Dinsdag 12 september 2017 is er weer een Schrijfcafé in Zeewolde. ‘Thee, taart & teksten’. Een informele samenwerkochtend voor creatieve ondernemers en mensen met een missie. Een ochtend waarop je onder het genot van thee & taart aan je eigen teksten werkt. Natuurlijk ben ik er als expert om te sparren. Om mee te denken, mee te zoeken naar de juiste woorden en je advies te geven.

Meer info & aanmelden

1-OP-1:
VIP Schrijfcoaching

Heb je behoefte aan meer en intensieve 1-op-1 begeleiding bij het schrijven van je online teksten? Bij het leren verwoorden van je boodschap? Bij het vertellen van je verhaal? Heb je specifieke vragen, werk je liever niet in een groep om wat voor reden dan ook, en vind je het fijn om een persoonlijke schrijfcoach te hebben? Je cheerleader en sparringspartner. Ik ben toegankelijk, spontaan & creatief. Ik ben een wandelende woordenwinkel, luisterend oor en brainstormbrein. Ik ben gek op nieuwe ideeën verzinnen, samen uitwerken en overzicht scheppen in die gezellige creatieve chaos. Ik help je graag 1-op-1 verder met jouw uitdaging op het gebied van schrijven & online communicatie.

Plan je kennismaking in

Wil je gratis blogartikelen ontvangen én updates over nieuwe workshops, meetings en producten?

* verplicht