Schrijf jij regelmatig een tekst die je graag even wilt laten checken door een derde? Om te weten of je boodschap wel écht overkomt, of je de juiste woorden gebruikt, er geen gekke taalfouten of typefouten in staan? Of de zinsbouw en structuur zorgen voor een lekker lezende tekst?  Speciaal voor jou bied ik daarvoor ‘De Nakijkservice’.

 

Wat is de Nakijkservice?

Jij bent de inhoudsdeskundige. Jij weet wat je wilt zeggen met je tekst. Maar soms zie je door de bomen het bos niet meer. Je staart zo lang op je tekst dat je schrijffouten over het hoofd ziet, of dat zinnen niet meer lekker ‘lopen’ door het vaker aanpassen en verschuiven ervan.

Ik help je graag met mijn liefdevolle frisse blik en jaren ervaring op het kruispunt van communicatie, tekst, redactie & internet. Ik kijk je teksten na. Ik check of het lekker leest, of je de juiste woorden gebruikt om je lezer te raken. Ik kijk naar spelling, grammatica, type- & stijlfouten, zinsbouw en structuur.

Ik voel of je teksten zijn geschreven met hart & ziel <3

Je krijgt je tekst terug met mijn feedback, wijzigingen en adviezen zichtbaar verwerkt (om van te leren), én een versie kant-en-klaar om te publiceren.

 

Wat levert het op?

Jij wilt de wereld om je heen een beetje mooier maken. Jij wilt daarvoor pakkende teksten om je lezers te raken en écht met hen in contact te komen. Dat kan met teksten voor je website, blog, nieuwsbrief of social media. Ik help jou door het nakijken van je zelfgeschreven teksten. Je krijgt:

  • Uitgebreide feedback op je tekst of blogartikel.
  • Verbeteringen in spelling, grammatica, type- & stijlfouten, zinsbouw en structuur.
  • Praktische tips.
  • Je webtekst of blogartikel is na mijn feedback direct geschikt voor publicatie.

 

Wat is je investering?

Je kunt de Nakijkservice afnemen per tekst, je kunt ook meteen een strippenkaart aanschaffen met korting.

  • Losse tekst: € 35,- exclusief btw
  • Strippenkaart 5 teksten: € 140,- exclusief btw
  • Strippenkaart 10 teksten: € 245,- exclusief btw

* 1 tekst of strip staat gelijk aan 1 tekst van maximaal 750 woorden. 

Aanvragen

Wil jij je zelfgeschreven teksten door mij laten nakijken? Mail me op:  petra@studioschrijf.nl.