Communicatie is overal

De hele dag door word je overspoeld met communicatieboodschappen. Vooral de schreeuwerige commerciële reclame’s worden steeds luider. Krijg jij daar ook de rillingen van? Wil je met jouw onderneming juist focussen op goede inhoud, mooie verhalen die raken en investeren in het opbouwen van een persoonlijke band met de mensen voor wie je werkt? Dan help ik je graag. 

Seo, cijfers & sales. Ja, natuurlijk is het belangrijk om geld te verdienen met je werk. Zodat je kunt eten, een fijn thuis hebt en je kinderen naar sport of cultuuronderwijs kunnen. Maar je wilt ook iets in de wereld zetten, en je steentje bijdragen aan een positieve verandering. Samen de wereld (of leefwereld van je klant) mooier maken. Met jouw talenten, met jouw visie, jouw producten en diensten. Als je online communicatie daar voor inzet, krijgt het al een hele andere toon.

Met tekst en opmaak kun je veel bereiken. Voeg er een stukje conceptdenken en strategie aan toe en je krijgt creatieve, inhoudelijke communicatie-uitingen die er toe doen. Dan krijg je teksten die mensen raken, teksten die bijdragen aan je missie. 
Webteksten, blogs, social updates en mails die jouw lezer informeren, inspireren en activeren. Op een persoonlijke, creatieve manier vanuit afgestemde intentie. 

Waarmee kan ik je helpen?

Webteksten

Je boodschap in lekker lezende teksten, met jouw energie en vibe. Uiteraard met aandacht voor de vindbaarheid (seo), maar belangrijker vind ik een goed verhaal, van mens tot mens.

Bloggen

Waardevol communicatiemiddel om in gesprek te komen met je doelgroep. Ik zet 17 jaar ervaring met bloggen in bij het opzetten en uitwerken van jouw blog.
Als je wilt, leer ik je in een 1-op-1 workshop tevens hoe je deze zelf kunt bijhouden.Maar aan mij uitbesteden kan natuurlijk ook.

Social media

Goed verhaal nodig bij je updates op Facebook, Instagram of LinkedIn? Of een serie bij elkaar passende posts? Ik focus graag met je op concept & creatie van je posts, met pakkende captions en inhoudelijke updates. Alles om met je doelgroep in gesprek te komen.

Online magazine

Je eigen online magazine vol interessante, informatieve artikelen. Interviews. Reportages. Ik help je bij bij concept, creatie & communicatie.

Nieuwsbrief

Via nieuwsbrieven in contact komen en blijven met je doelgroep? Ik help je graag met het schrijven van de teksten.

Wie ben ik?

Mijn naam is Petra Wiebenga. Conceptdenker, creatief, creator en communicatievrouw. Inmiddels 15 jaar in het vak. Ik ondersteun je graag bij het vinden, verwoorden en verbinden van jouw verhaal.

Vanuit Studio Schrijf draag ik bij aan communicatie van hart tot hart. Door jouw verhaal te verwoorden in de taal van je doelgroep, krijg je teksten die mensen raken. Ik ga voor inhoud met hart en ziel, content in woord en beeld, en waar nodig zet ik mijn netwerk binnen techniek & tools in om je verhaal via de juiste kanalen bij je doelgroep te krijgen.

Marieke de Oude

aanvullende collega’s

TEAM

Wanneer nodig of gewenst werk ik aanvullend samen met creatieve collega’s: fotografen, illustrators, copywriters, vormgevers, web-technici en een financieel adviseur. Uiteraard altijd in overleg met jou.  

ContacT

Meer weten of kennismaken?