Communicatie is overal

De hele dag door word je overspoeld met communicatieboodschappen. Vooral de schreeuwerige commerciële reclame’s worden steeds luider. Krijg jij daar ook de rillingen van? Wil je met jouw onderneming juist focussen op goede inhoud, mooie verhalen die raken en investeren in het opbouwen van een persoonlijke band met de mensen voor wie je werkt? Dan help ik je graag. 

Seo, cijfers & sales. Ja, natuurlijk is het belangrijk om geld te verdienen met je werk. Zodat je kunt eten, een fijn thuis hebt en je kinderen naar sport of cultuuronderwijs kunnen. Maar je wilt ook iets in de wereld zetten, en je steentje bijdragen aan een positieve verandering. Samen de wereld (of leefwereld van je klant) mooier maken. Met jouw talenten, met jouw visie, jouw producten en diensten. Als je online communicatie daar voor inzet, krijgt het al een hele andere toon.

Met tekst en opmaak kun je veel bereiken. Voeg er een stukje conceptdenken en strategie aan toe en je krijgt creatieve, inhoudelijke communicatie-uitingen die er toe doen. Dan krijg je teksten die mensen raken, teksten die bijdragen aan je missie. 
Webteksten, blogs, social updates en mails die jouw lezer informeren, inspireren en activeren. Op een persoonlijke, creatieve manier vanuit afgestemde intentie. 

Waarmee kan ik je helpen?

Webteksten

Je website is je thuisbasis. Hier is alle informatie over jou en je werk te vinden. Ik help je met het schrijven van pakkende teksten. Uiteraard met aandacht voor de vindbaarheid (seo), maar belangrijker vind ik een goed verhaal, van mens tot mens.

Bloggen

Een waardevol communicatiemiddel voor het in gesprek komen met je doelgroep. Ik zet 17 jaar ervaring met bloggen in bij het opzetten en uitwerken van jouw blog.
Als je wilt, leer ik je ook hoe je deze zelf kunt bijhouden en updaten.

Social media

Met welk social medium wil jij aan de slag? Ik focus graag met je op concept & creatie van inhoudelijke updates op een creatieve en persoonlijke manier.

Online magazines

Je eigen online magazine vol interessante, informatieve artikelen. Interviews. Reportages. Ik help je bij bij concept, creatie & communicatie.

Nieuwsbrief

Via email nieuwsbrieven in contact komen en blijven met je doelgroep? Ik help je graag bij het schrijven van persoonlijke teksten.

Virtual assistant online communicatie

Altijd je eigen communicatiemedewerker bij de hand.

Wie ben ik?

Mijn naam is Petra Wiebenga. Conceptdenker, creatief, creator en communicatievrouw. Inmiddels 15 jaar in het vak. Ik ondersteun ik je graag bij het vinden, verwoorden en verbinden van jouw verhaal.

Vanuit Studio Schrijf draag ik bij aan communicatie van hart tot hart. Door jouw verhaal te verwoorden in de taal van je doelgroep en (potentiële) klant, krijg je teksten die mensen raken. Ik ga voor inhoud met hart en ziel, content in woord en beeld, en waar nodig zet ik mijn kennis van techniek & tools in om je verhaal via de juiste kanalen bij je doelgroep te krijgen.

Marieke de Oude

aanvullende collega’s

TEAM

Wanneer nodig of gewenst werk ik aanvullend samen met creatieve collega’s: fotografen, illustrators, copywriters, vormgevers, web-technici en een financieel adviseur. Uiteraard altijd in overleg met jou.  

ContacT

Meer weten of kennismaken?