freelance bloggerKom je er niet aan toe om regelmatig een blogartikel te schrijven voor je bedrijf? Maar zie je zeker wel de meerwaarde van een blog? Niet alleen om meer in gesprek te komen met je volgers & klanten, maar ook voor je vindbaarheid in Google? Voor het vinden van nieuwe klanten, het delen van je kennis en ervaring, het vergroten van je expert-status en je naamsbekendheid? Ik help je als freelance blogger (of ghostblogger) graag verder.

 

Laten schrijven van blogartikelen 

Je kunt het schrijven van blogartikelen aan mij uitbesteden. Ik ben een ervaren blogger die van veel verschillende losse input aan ideeën en informatie een lekker lezend verhaal kan maken. Op een persoonlijke, frisse en enthousiaste manier geschreven.

 

Werkwijze freelance blogger

We starten met een kennismaking. Op locatie, of online via Skype/Zoom. We inventariseren je wensen en maken een blogplan. Indien nodig vullen we aan met een blog brainstorm.

Daarna werken we per blogartikel op basis van een vragenlijst/interview, of met door jou aangeleverde (concept/)bronteksten. Met deze informatie schrijf ik jouw blogartikelen volgens planning, en met de gewenste doelstelling(en) en doelgroep voor ogen.

Je krijgt altijd het concept artikel via de mail voor feedback, en na jouw opmerkingen verbeter ik de tekst tot een definitief blogartikel dat gepubliceerd kan worden.

 

Beeldmateriaal bij je blog

Ik adviseer je graag over beeldgebruik bij je blog en kan indien gewenst illustraties op maat maken, foto’s maken, rechtenvrij beeldmateriaal zoeken, selecteren en bewerken. Ook het vormgeven van afbeeldingen in een herkenbaar huisstijl-format behoort tot de mogelijkheden.

 

Laten publiceren van je blog 

Ik ben bekend met meerdere populaire blog- en cms-systemen. Indien gewenst kan ik het blog zelf klaarmaken voor publicatie, en inplannen.

 

Verspreiden van je blog

Je blogartikelen wil je natuurlijk delen via een nieuwsbrief of social media. Ook hierbij kan ik je werk uit handen nemen.

 

Wat kost jouw persoonlijke freelance blogger? 

Wil je weten wat het uitbesteden van het schrijven en/of onderhouden van jouw blogcontent kost? En wil je inzicht krijgen in wat het je oplevert? Vraag me gerust om een vrijblijvende offerte. Deze bouw ik modulair voor je op, zodat je duidelijk kunt kiezen welke onderdelen van je blog je wel en niet wilt uitbesteden.

Je kunt kiezen voor verschillende blogfrequenties:

  • wekelijks (1 blogartikel per week)
  • tweewekelijks (1 blogartikel per 2 weken)
  • maandelijks (1 blogartikel per maand)

Daarbinnen is er veel maatwerk mogelijk.

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf & blog?

Vraag een offerte aan