Het is nooit te laat om opnieuw te beginnen. Of het anders aan te pakken. Hoi! Ik ben weer terug van mijn mini-sabbatical. Wat deze break me bracht, is veel rust en regelmaat in mijn gezin, de ontdekking van mijn multi-talenten en unieke bijdragen in concept, creatie & communicatie. En ik heb weer veel frisse ideeën om jou verder te helpen bij het neerzetten van duidelijke online communicatie.

Ik heb jullie als klanten, bloglezers en volgers gevraagd wat je het liefste zou willen: zelf teksten leren schrijven voor je website, blog, nieuwsbrief of social media, of teksten in opdracht laten schrijven. Het zal geen verrassing zijn: jullie willen vooral graag zelf pakkende teksten leren schrijven. Het hele pakket, van A tot Z. En dat snap ik heel goed, want als je eenmaal weet hoe het moet, kun je die kennis keer op keer toepassen en blijf je flexibel en onafhankelijk.

Ik help jullie heel graag verder met al je (leer)vragen over het zelf schrijven van online teksten. Ik ga aan de slag met nieuwe workshops én informatieve blogartikelen. Heb je vragen of verzoeknummers? Laat het me weten. Dat kan hieronder, maar ook via mail: petra@studioschrijf.nl

Ik hoor heel graag van je.

Liefs,