Yes! De nieuwe website van Studio Schrijf is live! Oud & vertrouwd, maar in een nieuw en verbeterd jasje. Het kostte wat tijd met het ontwerpen van een nieuw logo en het maken van visuals die helemaal bij mij en Studio Schrijf passen, maar het is gelukt! Hierin wil ik graag Ilse van Something Ilse bedanken die me de voorzet gaf en het vertrouwen dat ik het zélf kon. En ook Kees van Lamper Design bedank ik voor het technische gedeelte van live zetten én het aanmaken van een echte webwinkel waar je mijn producten en diensten kunt bestellen.

Ook wil ik credits geven aan Evelyn Prins van Onbeperkt Puur die mijn profielfoto heeft gemaakt.

Dankjewel voor mijn lieve business buddies: Evelyn, Tineke, Mirjam, Yvonne en Dominique. Jullie gaven mij het vertrouwen dat ik op de goede weg was. Dankjewel voor alle appjes en hangouts met cheerleader-woorden, kritische vragen én feedback op alles waar ik mee bezig was de afgelopen tijd. Dankjewel ook voor de bondgenoten van de Wild & Free Society.

Een dikke kus voor mijn lieve moeder (gastouder), die op de kinderen paste tijdens werktijd. Papa en manlief een knuffel voor alle ondersteuning hier thuis op kantoor bij het inrichten en de EHBIP (eerste hulp bij internetproblemen.)

Dank, dank, dankjewel!

Ook voor een ieder die ik nu vergeet te noemen (sorry!) die op wat voor manier dan ook heeft bijgedragen aan het ontstaan van deze nieuwe website.

Zo’n livegang is natuurlijk een klein feestje waard en daarom ben ik vandaag gestart met de gratis blogchallenge ‘Begin met bloggen’ waar meer dan 100 mensen aan meedoen. Súpertof om het samen te doen. De komende tijd kun je dus veel blogartikelen van mij verwachten, en ook werk ik keihard aan het vullen van mijn aanbod e-books en workshops, en de manieren waarop je 1-op-1 met mij kunt samenwerken voor het (leren) schrijven van webteksten, blogs en social media updates.

En ik kom je hierin graag tegemoet, dus heb jij een prangende vraag waar je meer over wilt weten in het schrijven voor je website, blog of social media? Wat wil jij heel graag van mij leren of weten? Geef je reactie hieronder: