PETRA WIEBENGA

Tekstschrijver & Webredacteur

Hi! Ik ben Petra Wiebenga.

Ik ondersteun ik je graag bij het vinden, verwoorden en verbinden van jouw verhaal.

Vanuit Studio Schrijf draag ik bij aan communicatie van hart tot hart. Door jouw verhaal te verwoorden in de taal van je doelgroep en (potentiële) klant, krijg je teksten die mensen raken. Ik ga voor inhoud met hart en ziel, content in woord en beeld, en waar nodig zet ik mijn netwerk van mensen binnen techniek & tools in om je verhaal via de juiste kanalen bij je doelgroep te krijgen.

Denk aan het bouwen en onderhouden van je website, het opmaken van nieuwsbrieven, social media accounts opzetten & de webcare die daarbij komt kijken.

Wat klanten over Petra zeggen

Idee bespreken of kennismaken?

Mail gerust naar: petra@studioschrijf.nl of gebruik het formulier hieronder.

Verstuur