Hoi! Wat leuk dat je nieuwsgierig bent wie er achter Studio Schrijf zit. Welkom! Ik ben Petra Wiebenga. Een creatieve wervelwind, verbinder, tekstschrijver en schrijfcoach.

Vol enthousiasme en creativiteit werk ik samen met mijn klanten. Ik ben een kei in het vinden, verwoorden en verbeelden van jouw verhalen. En het helpen overbrengen van je passie(s) en missie op je website, je blog, social media en in een nieuwsbrief.

Alles om de persoonlijke klik met je klant te maken.

Ik ben nieuwsgierig, kan snel diep in een onderwerp duiken, en bewandel daarbij soms een andere weg dan je verwacht. Omdenken en anders denken zijn vormen van creativiteit die ik graag inzet.

Ik ben intuïtief en sensitief. Daardoor kan ik me goed afstemmen op jou en je klant.

Mijn klanten noemen mij ook enthousiast, vrolijk, creatief & betrokken.

Ik ben een wandelende woordenwinkel, heb een luisterend oor en creatieve ideeën. Ik ben gek op brainstormen om samen met jou nieuwe artikelen en projecten te verzinnen. Daarbij help ik direct om ook overzicht te brengen in de creatieve chaos. Ik help je de ideeën in jouw hoofd om te zetten naar pakkende online teksten.

 

Heb je een vraag?

Wil je verder kennismaken? Of iets overleggen? Neem gerust contact met mij op.

Ik ben het best bereikbaar via Whatsapp 06-14453575 of e-mail: petra@studioschrijf.nl

We kunnen uiteraard ook een afspraak maken voor een gratis kennismaking via Skype of Zoom.

Wat zeggen familie, vrienden en klanten? 

“Wat een topper is Petra, vol passie en vuur coacht ze je naar logische en aantrekkelijke teksten die sprankelen. Dank je wel, Petra voor je wijsheid en gezelligheid tijdens het schrijfcafé!”

Mascha JongmanBezielingscoach - Bureau Mascha

“Jouw enthousiasme & inzet raken me, jouw creativiteit vind ik te gek, je betrokkenheid bij de mensen om je heen vind ik prachtig. Je bent gewoon een lief en mooi mens en ik ben heel blij dat ik je heb leren kennen.”

Tineke BlokzijlBusiness Coach voor eigen-wijze introverte vrouwelijke ondernemers

Creatief Dagboek

Ik wil graag geïnspireerd, met liefde en in verbondenheid leven. Niet alleen op ‘De Grote Momenten’, maar ook in de dagelijkse dingen. In elke dag zit een levensles of klein wonder verstopt. In mijn art journal zoek ik die op, en leg ze vast in woord en beeld. Dit schrijven en tekenen ordent gedachten, ontspant en maakt mijn hoofd leeg. Ik kan het iedereen aanraden. Het is mijn persoonlijke vorm van meditatie, maar ik neem je er graag in mee. Ik deel mijn pagina’s online op Instagram.

(Gezins)leven

Naast mijn werk voor Studio Schrijf ben ik vooral moeder van twee kleine kinderen (8 & 3), echtgenote, dochter, zus en vriendin. Ik mag graag meebewegen op de flow van elke dag. Ik vind het heerlijk om thuis te zijn, maar ga er daarnaast bewust op uit. Buiten bewegen in het bos, of langs het strand. Als het aan de kinderen ligt wordt het een speeltuinenspeurtocht. Ik hou van thee met taart en een goed gesprek. Maar ik kan me ook terugtrekken met een boek op de bank of opgaan in mijn creatieve projecten.

Opleiding & werkervaring

Met een diploma HBO Communicatie op zak startte ik in 2006 als freelance copywriter voor Wehkamp. Daarna werkte ik als communicatiemedewerker, webredacteur en informatiespecialist binnen zorg en welzijn. Ik was verantwoordelijk voor websites, nieuwsbrieven, folders en magazines. Werk en hobby stonden naast elkaar, maar ik droomde van eigen projecten, van werken in de creatieve sector en dat samenbrengen met communicatie. In 2011 kreeg ik de kans om mijn droom achterna te gaan en Studio Schrijf is het resultaat. Met veel plezier werk ik nu samen met de leukste creatieve ondernemers aan hun online zichtbaarheid. Bekijk mijn online cv op LinkedIn.

Wil je meer weten of eens kennismaken? Mail me gerust:

Mail Petra