Hey! Wat leuk dat je hier bent. Je bent nieuwsgierig wie er achter Studio Schrijf zit? Dat ben ik: Petra Wiebenga.

Noem me copywriter, tekstschrijver, webredacteur, social media schrijver of contentspecialist. Freelancer of virtual assistant. Ik ben een verbinder in communicatie & creativiteit. Liever focus ik op de inhoud, dan de functietitel die eraan hangt.

Samenwerken met mij betekent meestal dat je te maken hebt met een creatieve wervelwind. Ik ben een associatieve beelddenker die graag brainstormt, doorvraagt, verdieping en zingeving zoekt, verhalen ontdekt, met gekke ideeën komt, verbindingen legt die anderen niet zien of wel voelen, maar nog niet kunnen verwoorden. Ik help de creatieve chaos te ontwarren en vertalen naar gerichte actie. Indien gewenst ontzorg ik je van die acties door ze uit te voeren.

Ik ben nieuwsgierig, kan snel diep in een onderwerp duiken. Ik kijk en denk anders dan de meeste mensen. Mijn brein is anders afgesteld 😉 Zie dat als een vorm van creativiteit en laat je verwonderen.

 

Heb je een vraag?

Wil je kennismaken? Of iets overleggen? Neem gerust contact met me op.

Ik ben het best bereikbaar via e-mail: petra@studioschrijf.nl

We kunnen ook een afspraak maken voor een gratis kennismaking via Skype of Zoom.

Wat zeggen familie, vrienden en klanten? 

“Was top Petra! Vooral de korte lijnen, duidelijkheid en goede samenwerking en we snappen elkaar echt.” – www.InstituutKaptein.nl

Marlien KapteinInstituut Kaptein, Leren Leren, Homework of the Heart

“Wat een topper is Petra, vol passie en vuur coacht ze je naar logische en aantrekkelijke teksten die sprankelen. Dank je wel, Petra voor je wijsheid en gezelligheid tijdens het schrijfcafé!” – www.maschajongman.nl

Mascha JongmanBezielingscoach - Bureau Mascha

“Jouw enthousiasme & inzet raken me, jouw creativiteit vind ik te gek, je betrokkenheid bij de mensen om je heen vind ik prachtig. Je bent gewoon een lief en mooi mens en ik ben heel blij dat ik je heb leren kennen.” – www.tinekeblokzijl.nl

Tineke BlokzijlBusiness Coach voor eigen-wijze introverte vrouwelijke ondernemers

Kunstenaar

Ik ben iemand die zich ontzettend graag creatief uit. Flowschrijven, intuïtief schilderen, soul collages maken. Ik wil graag geïnspireerd, met liefde en in verbondenheid leven. Niet alleen op ‘De Grote Momenten’, maar ook in de dagelijkse dingen. In elke dag zit een levensles of klein wonder verstopt. Iets om dankbaar voor te zijn, of bij stil te staan. Door creatieve expressie zoek ik dit op. Dit intuïtief schrijven, tekenen en schilderen ordent gedachten, ontspant en maakt mijn hoofd leeg. Ik kan het iedereen aanraden. Het is mijn persoonlijke vorm van meditatie. Nieuwsgierig? Ik deel er meer over op Instagram.

Gezinsleven

Ik ben getrouwd met mijn vriendje van de middelbare school en samen zijn we ouders van een zoon (8) en dochter (4). Ik werk onder schooltijden en hou me daarbuiten bezig met de zorg voor de kinderen. Eten, drinken, spelen. Knuffels, luisterende oren en brede schouders. Ik ben knutseljuf voor de jongste, praatpaal voor de oudste. Regeltante als er speeldates gevraagd worden en soms politieagent om broer en zus in het gareel te houden 😉 Ja, moeder zijn is een veelzijdige job, die me ook erg dankbaar maakt.

Opleiding & werkervaring

Met een diploma HBO Communicatie op zak startte ik in 2006 als freelance copywriter voor Wehkamp. Daarna werkte ik als communicatiemedewerker, webredacteur en informatiespecialist binnen zorg en welzijn. Ik was verantwoordelijk voor websites, nieuwsbrieven, folders en magazines. In 2011 kreeg ik de kans om mijn droom achterna te gaan en Studio Schrijf is het resultaat. Met veel plezier werk ik nu samen met de leukste creatieve ondernemers aan hun online zichtbaarheid. Bekijk mijn online cv op LinkedIn.

Wil je meer weten of eens kennismaken? Mail me gerust:

Mail Petra