Zo af en toe laat ik je graag zien wat ik voor anderen doe aan opdrachten. Om een beeld te geven van wat ik voor anderen en misschien ook voor jou kan betekenen vanuit Studio Schrijf.

Zo hielp ik Ilona met een Quickscan van de webteksten op Bimati.nl, de website van haar kantoor in belastingen, administraties en advies. De layout van de website is net opgefrist en daar horen natuurlijk vernieuwde webteksten bij. Die wilde ze graag zelf schrijven. Het moest anders, maar hóe? Ze zag het even niet meer en schakelde mijn hulp in.

Bimati-website-Quickscan

Quickscan met praktische tips
Met de Quickscan die ik voor Bimati heb uitgevoerd controleerde ik de website en webteksten op een aantal belangrijke punten. Naar aanleiding van doelgroep en doel liep ik alle teksten na en gaf in een uitgebreid rapport praktische adviezen over hoe Ilona de teksten zelf kan verbeteren.

Haar reactie?

“Ik ben heel blij met je rapportage! Je benoemt de punten die ik wel voelde, maar niet kon verwoorden. En voorziet ze ook nog van een hele stapel bruikbare tips.”

Weer een ondernemer verder geholpen. En dat maakt mij ook weer blij 🙂

Kun jij ook wel hulp gebruiken? Bestel hier jouw eigen Quickscan.