Ben jij een creatieve ondernemer, en heb je….

  • … een website of webshop, maar trek je (nog) te weinig klanten?
  • … het gevoel dat je webteksten wel opgefrist mogen worden, maar weet je niet hoe?
  • … zin om snel resultaat te boeken?

Dan is de Quickscan iets voor jou!

Wat is een Quickscan?

Een Quickscan is een snelle manier om inzicht te krijgen in de sterke en zwakkere punten van je website. Met mijn ervaring als online communicatieadviseur, tekstschrijver, blogger en webredacteur scan ik jouw website op een aantal belangrijke onderdelen: de indeling, structuur, navigatie en natuurlijk de leesbaarheid van je teksten. Of scannen…. eerlijk gezegd heet het een Quickscan omdat je zo snel inzicht krijgt, maar in feite ga ik er heel grondig doorheen en krijg je echt uitgebreide feedback op maat.

Na het bestellen van jouw Quickscan, neem ik contact met je op en stort ik me op jouw website als een kritische bezoeker. Binnen een week krijg je van mij een overzicht van de sterke en zwakke punten in je website qua indeling, structuur en leesbaarheid. En nog belangrijker: je krijgt uitgebreid advies met praktische punten waarmee je je teksten direct zelf kunt verbeteren. Een Quickscan voor quick wins!

 

Wat levert de Quickscan je op?

Met de inzichten en praktische tips die ik je geef, kun je direct zelf aan de slag. Je krijgt:

  • een overzicht van de sterke en zwakke punten in je website;
  • persoonlijke feedback op je teksten;
  • advies op maat en praktische tips voor verbeteringen.

De ervaring leert dat klanten na een Quickscan direct resultaat boeken met hun website.

 

Wat is je investering

De Quickscan kost tijdelijk slechts € 47,- excl btw.

Wat klanten zeggen:

“Ik ben nog steeds ontzettend blij met de Quickscan die Petra voor mijn website uitvoerde. Haar tips waren helder en hebben me meer inzicht gegeven in hoe mijn webwinkel overkomt op klanten, met overzichtelijke ideeën voor aanpassingen. Niet alleen voor nu, maar het rapport kan ik blijven toepassen. Een hele stap vooruit voor mij, dankjewel!”

Laurien van de RijtLaurelinde Sieraden

“Helemaal blij met de Quickscan die ik bij Studio Schrijf besteld heb. Na een week kreeg ik een pareltje in mijn mailbox. Na veel zoeken naar mensen/bedrijven die me kunnen helpen met praktische tips, goede handvatten etc ben ik bij Petra aan het juiste adres gekomen! Echt een aanrader voor alle (startende) ondernemers! Dank je Petra voor je eerlijkheid in je Quickscan!”

Henja PostGarenwinkel Henja

“Ik was eerst niet tevreden over mijn website, zowel qua uiterlijk, als qua teksten. Maar wat er miste, ik wist het niet. Daarom besloot ik om Petra’s hulp in te schakelen. En wat ben ik daar blij mee! Ze legde gelijk de vinger op de zere plek. Het leek wel alsof ze in mijn hoofd kon kruipen en precies kon verwoorden wat ik bedoel! Maar dan in een paar zinnen, in plaats van een ellenlange tekst. Ze gaf me zoveel tips over mijn webteksten én het uiterlijk ervan. De weken erna ben ik stap voor stap de tips op gaan volgen en is mijn website nu mijn trots. Het straalt precies uit waar ik voor sta. Ik weet nu dat echt ieder haar vak heeft en dat ik zonder de hulp van Petra nooit zulke pakkende teksten had kunnen schrijven! Dank je wel Petra! ” 

Evelyn Prins over de QuickscanEvelyn Fotografie - Onbeperkt Puur

“Ik ben heel blij met je rapportage! Je benoemt de punten die ik wel voelde, maar niet kon verwoorden. En voorziet ze ook nog van een hele stapel bruikbare tips. Ik pak je Quickscan er nu nog vaak even bij, als ik een webpagina (her)schrijf.” – Ilona Rudolfs, Bimati

Ilona RudolfsEigenaar Bimati

Ben jij er ook klaar voor?

Wil jij ook meer bezoekers, meer aanvragen of meer klanten?

Wil jij ook:

  • een overzicht van de sterke en zwakke punten in je website;
  • persoonlijke feedback op je teksten;
  • advies op maat en praktische tips voor verbeteringen.

Wil jij ook met de Quickscan direct succes boeken met je website?