“Voor mijn bedrijf schrijf ik graag blogs. Maar soms is het lastig om goed over te brengen wat je wilt zeggen. Op zoek naar hulp hierin kwam ik op de website van Studio Schrijf. Ik heb me direct ingeschreven voor het schrijfcafé. Een leuke en laagdrempelige manier om meer te leren over het schrijven van blogs.

Het was een gezellige dag met verschillende ondernemers, waar lekker veel tijd is om te schrijven en om mijn vragen te stellen. Petra geeft praktische tips over het schrijven en kijkt met je mee. Maar geeft zeker ook ruimte voor mijn eigen stijl.

Het is een leuke combi van werken aan je bedrijf en netwerken. Ik ga zeker nog een keer.”

Marleen van de Ridder
Tijd voor Leven - gewichtsconsulent en voedingscoach.

“Je bent een kei! Door jouw natuurlijke manier van lesgeven en (schrijf)begeleiding raakte je de kern van ‘Wie ben ik’. Met respect en geduld wist jij de vinger op de juiste plekken te leggen om te (durven) groeien en mijn website duidelijker te maken voor de doelgroep.”

Ria Knijnenburg
Ria Knijnenburg - zorgprofessional en schrijfster

“Was top Petra! Vooral de korte lijnen, duidelijkheid en goede samenwerking en we snappen elkaar echt.” 

Marlien Kaptein
Instituut Kaptein, Leren Leren, Homework of the Heart

“Met twee teksten die maar niet wilde lukken naar het schrijfcafé gegaan. Op een fijne locatie een paar uur gewerkt aan deze teksten. Petra ondersteunde op een fijne en betrokken manier. Ze dacht mee, gaf tips en hielp mij echt verder. Ik ging naar huis met een blogtekst en genoeg ideeën om verder te kunnen met de andere teksten. Kortom een aanrader!”

Sandra Tesselaar
Almirah.nl - handgemaakt met een mooi verhaal

“Wat een topper is Petra, vol passie en vuur coacht ze je naar logische en aantrekkelijke teksten die sprankelen. Dank je wel, Petra voor je wijsheid en gezelligheid tijdens het schrijfcafé!”

Mascha Jongman
Bezielingscoach - Bureau Mascha

“De opbouw van de lessen was voor mij heel logisch. Ik vond de leerstof makkelijk leesbaar en goed toe te passen in de praktijk. Petra’s feedback is fijn en opbouwend. Je hebt uiteindelijk hele concrete teksten die je zo kunt gebruiken voor je eigen website, super!”

Jenny Kaandorp
Jenny's Ambachtswinkel

“Helemaal blij met de Quickscan die ik bij Studio Schrijf besteld heb. Na een week kreeg ik een pareltje in mijn mailbox. Na veel zoeken naar mensen/bedrijven die me kunnen helpen met praktische tips, goede handvatten etc ben ik bij Petra aan het juiste adres gekomen! Echt een aanrader voor alle (startende) ondernemers! Dank je Petra voor je eerlijkheid in je Quickscan!”

Henja Post
Garenwinkel Henja

“Ik heb Petra leren kennen doordat ik de cursus ‘Schrijf pakkende online teksten’ bij haar volgde. Een super leerzame cursus voor mij als creatief onderneemster. Petra laat je daarin ook goed kijken naar wie je bent als ondernemer. Ze denkt op een fijne manier met je mee over je teksten. Ze is doortastend, inlevend, vakkundig en enthousiast. Het online leren gecombineerd met offline meetings vond ik superfijn. Daardoor voelde ik mij nog meer betrokken ook bij de andere deelnemers.”

Mirjam Peppelman
PersoonLEUK | Magie van Naald en Draad

“Tijdens de laatste bijeenkomst van de cursus vertelde ik trots dat ik klanten had! Niet alleen de vrienden en familie die eerder ook wel iets kochten, maar mensen die ik niet kende. Mensen die mijn teksten lazen, zich aangesproken voelden en doorklikten. Ik heb tijdens de schrijfcursus van Petra vaardigheden geleerd waar ik de rest van mijn leven baat bij heb én ik heb de kosten van de cursus er al uit omdat mijn omzet zo gestegen is!”

Priscilla Rolvers
Kruidengeneeskundige / cosmetisch herbalist

“Jouw enthousiasme & inzet raken me, jouw creativiteit vind ik te gek, je betrokkenheid bij de mensen om je heen vind ik prachtig. Je bent gewoon een lief en mooi mens en ik ben heel blij dat ik je heb leren kennen.”

Tineke Blokzijl
Business Coach voor eigen-wijze introverte vrouwelijke ondernemers

“Ik ben nog steeds ontzettend blij met de Quickscan die Petra voor mijn website uitvoerde. Haar tips waren helder en hebben me meer inzicht gegeven in hoe mijn webwinkel overkomt op klanten, met overzichtelijke ideeën voor aanpassingen. Niet alleen voor nu, maar het rapport kan ik blijven toepassen. Een hele stap vooruit voor mij, dankjewel!”

Laurien van de Rijt
Laurelinde Sieraden

“Ik ben heel blij met je rapportage! Je benoemt de punten die ik wel voelde, maar niet kon verwoorden. En voorziet ze ook nog van een hele stapel bruikbare tips. Ik pak je Quickscan er nu nog vaak even bij, als ik een webpagina (her)schrijf.” – Ilona Rudolfs, Bimati

Ilona Rudolfs
Eigenaar Bimati