Kom je steeds niet echt aan schrijven toe? Je werkweken zijn druk, of je worstelt met de combinatie van bedrijf en gezin, waardoor ‘extra’ dingen als bloggen of je website (her)schrijven er bij in schieten

 

Kom naar het schrijfcafé!

Eindelijk tijd, rust, ruimte en aandacht voor jouw teksten en blogartikelen.
Gun jezelf de tijd om in een afgebakend blok te schrijven, met professionele hulp van je persoonlijke schrijfcoach aan tafelIk kijk en denk graag met je mee over de beste tekst.

Het Schrijfcafé voor creatieve ondernemers is laagdrempelig, ontspannen en gezellig. Geen gedoe, geen poespas, gewoon lekker samen schrijven (onder het genot van koffie/thee & taart.)

Zie ik jou op één van de onderstaande dagen? Ik heb er zin in!

 

Voor alle data geldt:

Inloop vanaf 9.00 uur.
Schrijven van 9.30 tot 12.30 uur.

Aansluitend is er de mogelijkheid om op eigen kosten te lunchen. (Maar je bent hier uiteraard vrij in!)

 

Agenda

Klik op de datum om te kunnen aanmelden.

 

Laatste schrijfcafé in de huidige vorm! 
Dinsdag 4 juni 2019

 

Heb je interesse en wil je een plek aan tafel reserveren voor een of meerdere dagen? Stuur me gewoon even een appje: 06-14453575 of mail: petra@studioschrijf.nl

 

 

Liever 1-op-1 aan de slag?

Werk jij liever 1 op 1 samen aan je tekst(en)? Jij en ik samen achter de laptop aan een tafeltje? Mijn volledige aandacht en creatieve brein in actie voor jouw tekst(en)? Dat kan!  Boek jouw 1-op-1 Schrijfcafé. Of mail me als je nog een vraag hebt: petra@studioschrijf.nl

Wat eerdere deelnemers zeggen

“Voor mijn bedrijf schrijf ik graag blogs. Maar soms is het lastig om goed over te brengen wat je wilt zeggen. Op zoek naar hulp hierin kwam ik op de website van Studio Schrijf. Ik heb me direct ingeschreven voor het schrijfcafé. Een leuke en laagdrempelige manier om meer te leren over het schrijven van blogs.

Het was een gezellige dag met verschillende ondernemers, waar lekker veel tijd is om te schrijven en om mijn vragen te stellen. Petra geeft praktische tips over het schrijven en kijkt met je mee. Maar geeft zeker ook ruimte voor mijn eigen stijl.

Het is een leuke combi van werken aan je bedrijf en netwerken. Ik ga zeker nog een keer.”

Marleen van de RidderTijd voor Leven - gewichtsconsulent en voedingscoach.

“Met twee teksten die maar niet wilde lukken naar het schrijfcafé gegaan. Op een fijne locatie een paar uur gewerkt aan deze teksten. Petra ondersteunde op een fijne en betrokken manier. Ze dacht mee, gaf tips en hielp mij echt verder. Ik ging naar huis met een blogtekst en genoeg ideeën om verder te kunnen met de andere teksten. Kortom een aanrader!”

Sandra TesselaarAlmirah.nl - handgemaakt met een mooi verhaal

“Wat een topper is Petra, vol passie en vuur coacht ze je naar logische en aantrekkelijke teksten die sprankelen. Dank je wel, Petra voor je wijsheid en gezelligheid tijdens het schrijfcafé!” – www.maschajongman.nl

Mascha JongmanBezielingscoach - Bureau Mascha

“Petra zorgt voor een fijne, gemoedelijke sfeer, waardoor je je gelijk op je gemak voelt. Ik vond het heerlijk om tijdens het Schrijfcafé in Zeewolde al m’n schrijfvragen gelijk te kunnen stellen aan een expert die meedenkt hoe ik mijn teksten nog beter neer kan zetten, zodat ik klanten aanspreek die écht bij mij passen.”

Evelyn Prins over het SchrijfcaféFotografe & imperfectie coach

Impressie