SPARREN & BRAINSTORMEN

Frisse ideeën of een andere invalshoek nodig?

Als creatief brainstormbrein krijg ik vaak de vraag om ‘even’ mee te denken. De ideeënfabriek gaat al snel op stoom, ik stel rake vragen, kom met frisse ideeën, laat je vanuit een andere hoek kijken, vuur firestarters op je af en mijn volledige aandacht in je gevraagde ‘even’ geeft de meest waardevolle inzichten en actie’s om weer verder te kunnen.

Ook krijg ik vaak de vraag van tekstschrijvers en andere (startende) ondernemers om mijn kennis en ervaring te delen en tips te geven voor hun werk of (freelance) bedrijf. In een sessie sparren en brainstormen, een soort ‘pick my brain’ sessie, kun je al jouw vragen aan me stellen en ik zal mijn eigen kennis en ervaring met je delen.

Wanneer ik mijn andersdenkende creatieve brein loslaat op jouw situaties, projecten of vragen, komen er nieuwe mogelijkheden bovendrijven, nieuwe deuren zullen open gaan en de inspiratie gaat weer stromen. De flow komt terug en je kunt vol energie weer verder.

Je krijgt verfrissende creatieve ideeën, tips en adviezen op maat.

 

Er zijn twee mogelijkheden om gebruik te maken van mijn creativiteit, energie, kennis en ervaring. Dit kan online via videobellen met Skype/Zoom. Of live op een manier die mogelijk is binnen de 1,5 meter maatschappij. Misschien tijdens een wandeling? Op een bankje langs het strand of op een terras?

 

ONLINE sparren & brainstormen
Elk in eigen huis, zonder reistijd.
Via Skype of Zoom.
Sessie van max 2 uur.
Investering:  € 97,- ex btw.

 

LOCATIE 
In overleg bepalen we waar & hoe.
Sessie van max 2 uur.
Investering: € 150,- ex btw.

 

Liever een dagdeel, dag of strippenkaart voor meerdere sessies? Dat kan, mail me even!

 

Zin in? 

Laten we jouw sessie sparren & brainstormen inplannen!

Neem contact op via mail : petra@studioschrijf.nl