Als creatief brainstormbrein krijg ik vaak de vraag om ‘even’ mee te denken. De ideeënfabriek gaat al snel op stoom, we sparren er op los, ik stel rake vragen, laat je anders kijken, vuur firestarters op je af en mijn volledige aandacht in je gevraagde ‘even’ geeft de meest waardevolle inzichten om weer verder te kunnen met je werk.

Ook krijg ik vaak de vraag van tekstschrijvers en andere (startende) ondernemers om mijn kennis en ervaring te delen en tips te geven voor hun werk of (freelance) bedrijf. In een sessie sparren of brainstormen, een soort ‘pick my brain’ sessie, kun je al jouw vragen aan me stellen en ik zal mijn eigen kennis en ervaring met je delen.

Wanneer ik mijn andersdenkende creatieve brein op jouw situaties, projecten of vragen los laat, komen er nieuwe mogelijkheden bovendrijven, nieuwe deuren zullen open gaan en de inspiratie gaat weer stromen. De flow komt terug en je kunt vol energie weer verder.

Je krijgt ideeën, tips en adviezen op maat.

 

Er zijn twee mogelijkheden om gebruik te maken van mijn creativiteit, energie, kennis en ervaring. Dit kan online via videobellen met Skype/Zoom. Of live, samen aan tafel op locatie met thee & taart.

 

1 op 1 – Sparren of Brainstorm Online, via Skype of Zoom.
Elk in eigen huis, zonder reistijd.
Sessie van max 2 uur.
Investering:  € 97,- ex btw.

 

1 op 1 – Live op locatie sparren of brainstormen
Samen aan tafel, met thee & taart.
Sessie van max 2 uur.
Investering: € 150,- ex btw.

 

Kosten voor een langere sessie of een strippenkaart voor meerdere sessies:  op aanvraag

 

Wil je samen aan de slag, of eerst nog iets vragen?

Mail me gewoon op: petra@studioschrijf.nl