Hoe kan ik je helpen?

WEBSITE_20170214_schrijfcafe_thee_taart_teksten

Schrijfcafé voor ondernemers

Kom jij er ook steeds maar niet aan toe om te schrijven? Je webteksten te (her)schrijven, of je blogartikelen? Wil je wel nieuwsbrieven sturen, maar komt het er steeds niet van? Kom naar het Schrijfcafé! Gun jezelf de tijd om in een afgebakend blok te schrijven, mét professionele hulp van je persoonlijke schrijfcoach aan tafelIk kijk en denk graag met je mee over de beste tekst. Het Schrijfcafé voor creatieve ondernemers is laagdrempelig, ontspannen en gezellig. Geen gedoe, geen poespas, gewoon lekker samen schrijven (onder het genot van koffie/thee & taart.) Zie ik jou op één van de onderstaande dagen? Ik heb er zin in!

STARTCURSUS_SEPTEMBER2018

Cursus: 'Schrijf pakkende online teksten'

Wil jij graag leren hoe je zelf pakkende online teksten kunt schrijven? Teksten die moeiteloos uit je pen vloeien, omdat je weet en voelt wie je bent, waar je voor staat en wat je wilt bereiken. Omdat je vóelt welke woorden je moet gebruiken. Ik help je graag om dit helder te krijgen en bied je met deze schrijftraining mijn unieke stap-voor-stap methode aan.

1 op 1 samenwerken?

Wil je 1-op-1 met mij aan de slag om jouw online teksten te (her)schrijven, een blog te starten, een nieuwsbrief op te zetten van A tot Z, of een social media plan uit te werken?

 

Heb je behoefte aan een sparringpartner voor enkele (schrijf)sessies? Of vind je het fijn om iemand naast je aan tafel te hebben tijdens het schrijven?

Mail me: petra@studioschrijf.nl