Gelukkig Nieuwjaar! Ik wens je voor 2019 veel liefde, gezondheid en plezier 😘 Want daar gaat het om in het leven 🙏🏻🌌♥️

Ons jaar startte gezellig en relaxed, na een heftig 2018. Als familie hebben we elkaar vooral een rustig 2019 toegewenst. Hopelijk alleen maar met fijne dingen.

 

Wat zijn je plannen voor 2019?

Deze vraag kreeg ik vaak de laatste tijd. De wisseling van oud naar nieuw spreekt erg tot de verbeelding bij veel mensen. Een nieuw jaar, een frisse witte bladzijde. Als een lege agenda die weer volgeboekt mag worden. Maar weet je, op wat hoofdlijnen en een vaag gevoel van richting na ligt bij mij alles nog open. Dat voelt onwennig en vrij tegelijk.

Na een moeilijke periode afgelopen jaar, die ik achteraf gezien een burn-out mag noemen, zit ik nog midden in de ontdekkingstocht naar de Nieuwe Petra. Of eigenlijk terug naar mezelf. Naar wie ik altijd al was en van binnen écht ben. Ik heb onwijs mooie stappen gezet de laatste maanden, en dat wil ik graag doorzetten in 2019.

2019 voelt voor mij echt als een nieuwe start. En hoewel er nog ‘oude draadjes’ lopen uit voorgaande jaren, verwacht ik het komende jaar een aantal beslissingen te nemen die me nog verder gaan helpen in mijn persoonlijke groei.

 

Go with the Flow

Ik merk dat ik het lastig vind om met de onzekerheid om te gaan dat ik nog niet weet welke richting ik precies uit wil met mijn werk. Ik kan veel dingen en vind verschillende dingen leuk. Jaren geleden heb ik mij laten vertellen door een businesscoach dat ik vooral moest gaan ‘nichen’ en één focus of doelgroep moest kiezen met mijn bedrijf. Daarna volgden meer adviezen van business-goeroe’s, met wie ik steeds een tijdje meeliep. Maar dat was hún pad. Niet het mijne. Ook privé gebeurde vanalles. Sindsdien ben ik mezelf kwijtgeraakt, meerdere keren vastgelopen en afgelopen jaar écht wakker geworden.

Gelukkig zit ik weer in de goede trein nu. Op mijn eigen route. Ik zoek hulp aan alle kanten waar ik het nodig heb, en sta open voor nieuwe kansen en mogelijkheden.

Wat in elk geval blijft is dat ik mensen blij wil maken! Ik wil helpen waar ik kan met mijn kennis en ervaring. Ik word gedreven door nieuwsgierigheid en enthousiasme en volg bijna nooit het verwachte pad van ‘zo hoort het’. Ik ga terug naar mijn bron en doe het weer op míjn manier in 2019. Ik werk en leef op mijn eigen flow. Bij een samenwerking gaat dat uiteraard in overleg! 😉 Ik vertrouw erop dat je contact met me opneemt als het je aanspreekt wat ik schrijf op mijn site en blog, als je in bent voor nieuwe paden en als je voelt dat ik iets voor je kan betekenen of daar nieuwsgierig naar bent.

 

Schrijfcafé

Wat in elk geval wel terugkomt dit jaar is het Schrijfcafé voor ondernemers. Co-working & netwerken. Met je laptop aan tafel naast gemotiveerde mede-ondernemers en met mij als je persoonlijk schrijfcoach om je te helpen bij het schrijven van je tekst(en).

Nieuwe data worden binnenkort bekendgemaakt.

 

Meer 1-op-1 samenwerkingen

Naast het schrijfcafé werk ik heel graag 1-op-1 samen. Waarom? Dan kan ik me beter focussen op jou, jouw bedrijf, jouw hulpvraag. We kunnen snel en intensief de diepte in op weg naar de gewenste resultaten.

 

Ja, het is allemaal nog vaag, ik weet het. Maar het komt uit een goed hart!  Ik voel me goed en verwachtingsvol. Dit wordt een mooi jaar.

 

Heb jij plannen voor 2019? Of juist niet? Ik ben heel benieuwd! Deel het hieronder, of mail me gerust als je liever privé kletst