Was top Petra! Vooral de korte lijnen, duidelijkheid en goede samenwerking en we snappen elkaar echt. 

Marlien Kaptein
Instituut Kaptein, Leren Leren, Homework of the Heart

Met twee teksten die maar niet wilde lukken naar het schrijfcafé gegaan. Op een fijne locatie een paar uur gewerkt aan deze teksten. Petra ondersteunde op een fijne en betrokken manier. Ze dacht mee, gaf tips en hielp mij echt verder. Ik ging naar huis met een blogtekst en genoeg ideeën om verder te kunnen met de andere teksten. Kortom een aanrader!

Sandra Tesselaar
Almirah.nl - handgemaakt met een mooi verhaal

Wat een topper is Petra, vol passie en vuur coacht ze je naar logische en aantrekkelijke teksten die sprankelen. Dank je wel, Petra voor je wijsheid en gezelligheid tijdens het schrijfcafé!

Mascha Jongman
Bezielingscoach - Bureau Mascha

De opbouw van de lessen was voor mij heel logisch. Ik vond de leerstof makkelijk leesbaar en goed toe te passen in de praktijk. Petra’s feedback is fijn en opbouwend. Je hebt uiteindelijk hele concrete teksten die je zo kunt gebruiken voor je eigen website, super!

Jenny Kaandorp
Jenny's Ambachtswinkel

Helemaal blij met de Quickscan die ik bij Studio Schrijf besteld heb. Na een week kreeg ik een pareltje in mijn mailbox. Na veel zoeken naar mensen/bedrijven die me kunnen helpen met praktische tips, goede handvatten etc ben ik bij Petra aan het juiste adres gekomen! Echt een aanrader voor alle (startende) ondernemers! Dank je Petra voor je eerlijkheid in je Quickscan!

Henja Post
Garenwinkel Henja

Ze denkt op een fijne manier met je mee over je teksten. Ze is doortastend, inlevend, vakkundig en enthousiast. Petra corrigeert de teksten van mijn creatieve community: Magie van Naald en Draad. Een super soepele samenwerking. Ik zou Petra van harte bij je aan willen bevelen!

Mirjam Peppelman
PersoonLEUK | Magie van Naald en Draad

Tijdens de laatste bijeenkomst van de cursus vertelde ik trots dat ik klanten had! Niet alleen de vrienden en familie die eerder ook wel iets kochten, maar mensen die ik niet kende. Mensen die mijn teksten lazen, zich aangesproken voelden en doorklikten. Ik heb tijdens de schrijfcursus van Petra vaardigheden geleerd waar ik de rest van mijn leven baat bij heb én ik heb de kosten van de cursus er al uit omdat mijn omzet zo gestegen is!

Jouw enthousiasme & inzet raken me, jouw creativiteit vind ik te gek, je betrokkenheid bij de mensen om je heen vind ik prachtig. Je bent gewoon een lief en mooi mens en ik ben heel blij dat ik je heb leren kennen.

Tineke Blokzijl
Business Coach voor eigen-wijze introverte vrouwelijke ondernemers

Ik ben nog steeds ontzettend blij met de Quickscan die Petra voor mijn website uitvoerde. Haar tips waren helder en hebben me meer inzicht gegeven in hoe mijn webwinkel overkomt op klanten, met overzichtelijke ideeën voor aanpassingen. Niet alleen voor nu, maar het rapport kan ik blijven toepassen. Een hele stap vooruit voor mij, dankjewel!

Laurien van de Rijt
Laurelinde Sieraden

Petra zorgt voor een fijne, gemoedelijke sfeer, waardoor je je gelijk op je gemak voelt. Ik vond het heerlijk om tijdens het Schrijfcafé in Zeewolde al m’n schrijfvragen gelijk te kunnen stellen aan een expert die meedenkt hoe ik mijn teksten nog beter neer kan zetten, zodat ik klanten aanspreek die écht bij mij passen.

Evelyn Prins
Fotografe & imperfectie coach