petra_blogideeen

Freelance blogger

Kom je er niet aan toe om regelmatig een blogartikel te schrijven voor je bedrijf? Maar zie je zeker wel de meerwaarde van een blog? Niet alleen om meer in gesprek te komen met je volgers & klanten, maar ook voor je vindbaarheid in Google? Voor het vinden van nieuwe klanten, het delen van je kennis en ervaring, het vergroten van je expert-status en je naamsbekendheid? Ik help je als freelance blogger (of ghostblogger) graag verder.

Petra_overmij2

Virtual assistant (VA)

Kom jij als ondernemer handen en tijd tekort? Kom je niet meer toe aan wat je eigenlijk WILT doen? Wil jij verder groeien met je bedrijf, maar blijf je hangen op ‘gedoe’ met online communicatie, je webteksten, blogs, nieuwsbrieven en social media? Laten we samenwerken. Je kunt me inhuren als virtual assistant.

Schrijfcafe_ondernemers_schrijfcoach

Schrijfcafé voor ondernemers

Kom jij er ook steeds maar niet aan toe om te schrijven? Je webteksten te (her)schrijven, of je blogartikelen? Wil je wel nieuwsbrieven sturen, maar komt het er steeds niet van? Kom naar het Schrijfcafé! Gun jezelf de tijd om in een afgebakend blok te schrijven, mét professionele hulp van je persoonlijke schrijfcoach aan tafelIk kijk en denk graag met je mee over de beste tekst. Het Schrijfcafé voor creatieve ondernemers is laagdrempelig, ontspannen en gezellig. Geen gedoe, geen poespas, gewoon lekker samen schrijven (onder het genot van koffie/thee & taart.) Zie ik jou op één van de onderstaande dagen? Ik heb er zin in!

Petra_overmij2

Sparren of Brainstormen?

Als creatief brainstormbrein krijg ik vaak de vraag om ‘even’ mee te denken. De ideeënfabriek gaat al snel op stoom, we sparren er op los, ik stel rake vragen, laat je anders kijken, vuur firestarters op je af en mijn volledige aandacht in je gevraagde ‘even’ geeft de meest waardevolle inzichten om weer verder te kunnen. Klinkt goed?