Waar mag ik jou mee helpen? Kies hieronder:

Showing all 9 results

Sale!

De Online Schrijfclub

 97.00  0.00

Meld je GRATIS aan voor  ‘De Online Schrijfclub’, speciaal voor creatieve ondernemers en mensen met een missie. In deze online schrijfclub (een waardevolle besloten community), plaats ik inspiratie, schrijfopdrachten, tips & trucs speciaal voor jou als creatieve ondernemer, om zelf betere teksten te leren schrijven voor je website, shop, blog, nieuwsbrief of social media.

Hier kan en mag je al je vragen stellen, je frustraties met het verwoorden van wat je precies wilt zeggen, vragen over marketing / promotie, meer klanten krijgen etc.
Ik ben aanwezig om je tips en feedback te geven en met je mee te denken.

En ook onderling is dit een waardevol netwerk van creatieve ondernemers die elkaar graag verder helpen. Let’s connect!

Fijn dat je er bent!
Liefs, Petra

Na aanmelding & bevestiging krijg je direct de link naar ‘De Online Schrijfclub’.

E-book: Alles wat je als creatieve ondernemer wilt weten over: SEO-Schrijven

 14.95
5.00 van 5

Je hoort het zó vaak… denk aan de ‘SEO’ als je een website of blog maakt. Wees je bewust van SEO als je online teksten gaat schrijven. Maar… ondertussen zie jij door de bomen het bos niet meer. Wat is SEO nou precies? En wat moet je er mee als creatieve ondernemer of kunstenaar? In dit e-book deel ik mijn kennis en inzichten met jou op het gebied van SEO-schrijven. Ik leg je in begrijpelijke taal uit wat SEO precies is en hoe je het makkelijk zelf kunt toepassen op jouw website of blog. Mét handig stappenplan!

VIP SEO-Sessie ‘De magie van vindbaarheid’

 297.00

We gaan samen aan de slag met het SEO-proof & vooral víndbaar maken van jóuw website, blog of shop! VIP, één op één. Je krijgt mijn volledige aandacht. Wil je…

  • Jouw website, blog of shop beter vindbaar maken?
  • Hoger in Google terechtkomen?
  • Een persoonlijk zoekwoordenonderzoek (laten) doen?
  • Alles weten over SEO-schrijven en hoe je die kennis kunt toepassen op jouw eigen webteksten en blogartikelen?

Ik help je hier graag mee!

VIP Blog Brainstorm

 297.00

Wil jij de komende 6 maanden zonder zorgen vooruit kunnen met je blog? Maar kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Laten we samen brainstormen!

Je profiteert van mijn jarenlange kennis en ervaring als blogger en online communicatieadviseur. We maken samen een voorraad concrete conceptartikelen waarmee je 6 maanden vooruit kunt*. Én je krijgt een superhandig actieplan waarin staat hoe je daarna altijd zelf van idee naar blogartikel kunt komen.

Sparren op Skype

 47.00

Wil je advies over je webteksten, blog of social media updates? Laagdrempelig en betaalbaar? Een frisse blik die je anders laat kijken? Iemand die kritisch met je meekijkt en meedenkt? Wil jij praktische tips krijgen die je direct zelf kunt toepassen? Kies dan voor Sparren op Skype. Reken hier alvast je eerste uur af. Ik mail je om een afspraak te maken. Geef in het opmerkingenveld alvast je voorkeuren aan.

VIP Blogworkshop 1-op-1

 297.00

We gaan samen aan de slag met jóuw blog! VIP, één op één. Jij en je blog krijgen mijn volledige aandacht. Wil je…

  • Starten met bloggen en heb je hulp nodig bij het bepalen van je idee, ideale bloglezer (klant) en het maken van een blogplan?
  • Of wil je samen met mij brainstormen over jouw blog? Gebruikmaken van de ideeënfabriek in mijn hoofd, een frisse blik en mijn talent in associatief denken? Zodat we samen voor maandenlang nieuwe blogideeën kunnen verzinnen en zelfs een eerste deel vast in concept uit te werken? 
  • Wil je jouw bestaande blog doorontwikkelen  naar meer artikelen, meer lezers en (uiteindelijk) meer verdienen door je blog?

Ik help je hier graag mee!

Voor onze afspraak bespreken we waar jij behoefte aan hebt en maak ik een workshopprogramma voor je op maat vanuit mijn kennis en ervaring als communicatieadviseur, tekstschrijver en blogger met 14 jaar ervaring.

Op de dag van de workshop zelf gaan we dus keihard werken aan jouw blog, maar wel in een gezellige setting onder het genot van thee en taart.

Nakijkservice – 1 tekst of blogartikel

 25.00

Wil jij je teksten laten nakijken? Op spelling, grammatica en typefoutjes? Wil je ze laten checken op zinsbouw & structuur? Of het wel lekker leest? Of je boodschap écht overkomt? Of er hart en ziel in je teksten zit? Speciaal voor jou heb ik daarvoor ‘De Nakijkservice’.

Nakijkservice 5-Strippenkaart

 97.00

Wil jij je teksten laten nakijken? Op spelling, grammatica en typefoutjes? Wil je ze laten checken op zinsbouw & structuur? Of het wel lekker leest? Of je boodschap écht overkomt? Of er hart en ziel in je teksten zit? Speciaal voor jou heb ik daarvoor ‘De Nakijkservice’ – strippenkaart.

 

Schrijfcafé Thee, taart en teksten | Dinsdag 12 september 2017

 19.95
5.00 van 5
Dinsdag 12 september 2017 is er weer een Schrijfcafé in Zeewolde. ‘Thee, taart & teksten’. Een informele samenwerkochtend voor creatieve ondernemers en mensen met een missie. Een ochtend waarop je onder het genot van thee & taart aan je eigen teksten werkt. Natuurlijk ben ik er als expert om te sparren. Om mee te denken, mee te zoeken naar de juiste woorden en je advies te geven.
 
Tijden: van 10 – 14 uur.
 
Locatie: De Oude Bieb, Zeewolde – “Theehuis, koffiehuis & lunchkamer, wereldwinkel & boekverkoop. Een unieke combinatie van winkel en horeca. De leukste plek in hartje Zeewolde!”
 
Met je bestelling en betaling ben je zeker van een plek aan tafel, 2 koppen thee of koffie, een taartje, lunch én mijn aanwezigheid om te sparren, advies te geven en met je mee te kijken of schrijven.
 
Zie ik je dan? Gezellig!